10/10/07

Motor.cat entrevista "el Merlos"

Navegant per aixó del internet he trobat un portal que s'encarrega de difondre notícies sobre el món del motor fent ús d'aquesta llengua llatina que no agrada a tothom. Per que enganyar-nos, el portal és un pel cutre i sovint es cau en el mateix error que T5, però obviament des de la posició contraria, ja m'enteneu. A més a més de confondre la velocitat amb el "tocino" i barrejar temes polítics i altres merdes que poc tenen a veure amb la competició.

De totes maneres, també hi ha coses interessants, com per exemple l'entrevista que fan a Josep Lluís Merlos, prou interessant i prou sincerament contestada pel comunicador català, tot i que sembla que a vegades es mossega un pèl la llengua a l'hora de parlar de TV3.

Aquí us deixo una mostra de l'entrevista, la resta la trobareu al link que ve a continuació

I l'esport de base? Està tant sa com els grans aparadors podrien donar a entendre ?

Nooo. Està podrit, jo porto a les curses des de l'any 74 , com a Pare he seguit últimament el mon del Karting, no he conegut gent més rastrera i repugnant que la que he conegut al mon del Karing .. és patètic ... jugar amb la il.lusió dels pares i dels nanos ... això es el que fan. No en té un pam de net... jo ja no hi crec.


Entrevista a Josep Lluís Merlos

1 comentario:

Ivan dijo...

Collons, quina sinceritat!!