16/10/07

Formula Student

Per alleugerir una mica l’ambient abans d’encarar la que serà la última cursa d’aquesta temporada, voldria fer referència a una competició que, a diferència de la categoria reina, esta exempta de polèmiques d’espionatge o de lluites d’ego entre pilots i nacions. Estic parlant de la formula student (o formula SAE).

Ahir varem assistir a un acte on s’exposava la feina i el resultat de “scuadra barcelona”, l’equip de la formula student sorgit de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB per alguns, l’imperi del mal per d’altres). A la presentació però, varem poder apreciar que, malgrat les diferències esmentades més a munt, la formula student (si més no la que es va plantejar des d’aquí) esta, igual que la formula 1 (o el món del karting), plena d’inútils i de subnormals.

Per favor... Si aconseguiu anar a Silverstone (que no Silsverstone)... no ho feu amb un cotxe pintat a cop de brotxa... el cotxe serà igual de bo, però suficients deficiències que tindrà ja comparat amb, per exemple, el de la universitat de Toronto, no cal afegir la pintura a la llista... Ah, si! Un últim consell: Llegiu-vos el reglament d’una competició abans d’anar-hi!!!

6 comentarios:

Cristian dijo...

Si, he vist el cotxe a l'ETSEIB i sembla pintat a brotxasos...

Classificions 2007 de l'equip etseibero:

Presentation 49/69
Cost 50/69
Desing 45/69
Acceleration DNF
Skidpad DNF
Sprint DNF
Endurance and Fuel Economy DNF
Dynamic 0.00
Overall 50/69

Superar els resultats no sembla molt complicat, almenys la capa de pintura!

Jop dijo...

A la classificació general l'ETSEIB ha quedat dos llocs més endarrera que la University of Patras... d'on ja sabem en quina direcció van els seus cotxes...

Joan dijo...

Joder... però puntuacions de 50 sobre 69 no està malament, un 7.25 sobre 10, si per aquesta merda que hi ha futuda al rebedor de l¡ETSEIB et donen un 7,25... suposo que els equips seriosos deuen treure tots puntuacions de l'ordre de 9.5...

Anónimo dijo...

No sé d'on t'hauràs tret eixes puntuacions però están completament equivocades...

Cost: 54.9/100
Presentació: 39.4/75
Disseny: 53/150
La resta: 0/675
Overall(Sumatori): 147.3/1000

Anónimo dijo...

Bon dia senyors!
Les coses es poden veure de diverses maneres, i crec que el primer de tot és saber que no es pot opinar sense coneixement de com ha estat aquest projecte... Si voleu realment saber el perqué el cotxe no presenta la imatge que altres equips tenen millor comente-ho directament amb ells, ells són els únics que saben el que ha costat fer el cotxe. D'altra banda, estic segur que aquest any l'ETSEIB farà un millor paper. Esquadra BCN a posat la primera pedra per un projecte que en un pròxim futur serà magnífic!

Anónimo dijo...

Totalment d'acord amb l'últim comentari. I el cotxe d'aquest any... fa goig de veure. A veure si hi ha sort i poden participar en els Dynamic Events i com a mínim acabar totes les proves.

Per cert, les puntuacions que posaven més amunt són per posició, no per puntuació.

Salut!

PD: http://www.etseib-motorsport.upc.es