4/10/07

Atiant el foc...

Bé... tot plegat sembla un xic una broma, i no crec que acabin fent res (tot i que no seria la primera vegada que m'equivoco...)

Després de que aquest matí en Webber s'hagi despatxat culpant a en Hamilton del seu incident amb en Vettel durant les voltes que el Safety va estar en pista per retirar el monoplaça d'en Fernandito, ara resulta que ha aparegut un video d'un espectador japonés que ha fet que la FIA investigui tot l'assunto... ¿De debo creieu que arribarà a algo aquesta investigació? ¿S'atreviran a sancionar en Hamilton?

Us adjunto el video, però no se quan durarà, perquè ja l'han retirat d'uns quants llocs:


PORRA POST CHINA:

Bé... només le feta jo... però que hi farem

JOP - +300points (Q:RAI, R:RAI,ALO)

1. JOP - 5100 pts
2. IVA - 4700 pts
3. JON - 3400 pts
4. CRS - 3300 pts

A vera si ha brasil hi ha més participació... que encara no esta decidit qui guanya, ni tampoc qui queda últim.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Al pas que anem, al final seré l'únic que continua fent la porra...

Q:MAS,RAI,ALO,HAM,HEI,KOV,KUB,TRU
R:RAI,ALO,HAM,HEI,MAS,KUB,ROS,FIS
FL: RAI

Ivan dijo...

Hem sap greu, jo no m'enrecordat de fer-la. Pensava que era la proxima setmana i ara quan per la radio han dit el resultats de la Qualifying he pensat.

Com no tinc cap televisió, no m'entero de la meitad de les coses o si m'entero dalgo és molt tard.

Hem podeu fer 5 centims de la cursa de Japó (xq va tenir l'accident en FAD? Va ser per la pluja? o si va haber-hi alguna cosa interesant...) i de la clasificació d'avui he vist que ha sigut molt rara, els equips que normalment estat per la meitat de la graella han quedat molt endavant (coulthard, webber, ralf...)

Cristian dijo...

Ostia! Jo també me oblidat de ferla...hi he caigut ara mateix, ho sento, ja porto unes quantes setmanes sense ferla. Prometo fer la de interlagos!!!

Pole d'en Lewis...l'única opció de l'Alonsimio es que se la peguin en Hamilton amb algun Ferrari. Intentaré llevarme a les 8 per veure al primer novato que aconsegueix guanyar el mundial!

Es veritat lo que diu l'ivan, que els hi ha passat als BMW? i els Toro Rosso casi passen a la Q3!

Joan dijo...

però a què cony esperaven a McLaren a fer entrar el del Cola Cao??? Si la setmana passada a Ferrari sembalva que confonguessin el cul amb el colze, avui a McLaren ho devien veure tant de cara que no miraven la cursa... però si feia 5 voltes que perdía un ou de temps i que anava com el cul... en fi, haurem de mirar la cursa de brasil doncs

Anónimo dijo...

Pozí... bastant incomprensible. Per altra banda els de T5 (cadena a la que he passat en veure la sortida d'en Hamilton, doncs Mr.Aguilera era soporífer (espero que les classes no siguin aixi)) m'han sorpres força. Creia que es cebarien de mala manera amb en Hamilton i li dirien de tonto per munt al sortir-se al entrar a boxes i no ho han fet. Suposo que tenien massa feina a fer-se palles mentals amb la victoria de l'Alonsimio.

Anónimo dijo...

jaja, jaja, jajajajaaaaaaaa, ja, jaja, jaja, jaja, jajaaaaaaaaa.............


vaye, me entren els hip da tanta rirme

traduccion al castellano:

vaya, me entro el hipo de tanto partirme el culo de reir

Anónimo dijo...

Gracias kalvo, la intención es lo que cuenta, ahí va la traducción correcta:

Vaja, m'ha entrat el singlot de tant de riure

Anónimo dijo...

Si,escenas de matrimonio es cojonudo,a mi también me entra hipo, no se muy bien por donde, pero me entra