25/8/07

2007 Turkish GP: Porra

(Tararear como en Mary Poppins) Supercaligrafilísticoespialidoso, el hamilton es negro y el alonso asqueroso! En fi, és broma, però és l'única rima que se m'ha acudit amb supercalifragilísticoespialidoso... aquest post servirà per penjar les porres però abans unes petites reflexions.

1 - Em jugo tres pèsols a que avui, a la primera línia hi haurà 2 Spykers. (què passa... només m'hi estic jugant tres pèsols...)

2 - En aquesta cursa no acabarà cap dels dos McLaren

D'altra banda, a tall més general, us faig una pregunta, a vosaltres no se us fa pesat tot el culebrón de la F1? Crec que tota aquesta temporada està molt més centrada en les cullonades que no en la competició... i l'explicació que jo li donaría és que dels 22 pilots que hi ha a la graella, ja no n'hi ha cap amb autèntic carisma. Les velles glòries que hi ha qui són? En Barrichello, que encara està fent volteretes pensant que ha pogut timar als d'Honda un altre any, en Trulli, que el màxim que fa és una bona classificació de tant en tant, i en Coulthard, que ens regala autobiografíes on deiu que de jove va ser bulímic... en fi, i d'altra banda els "nous" pilots, generació Alonsos, Hamiltons, Kubicas, Raikkonens, etc, poden ser molt ràpids, però no desperten l'admiració dels pilots d'abans.

La Formula 1 ha canviat de cop. No exlusivament per això, però des de la retirada d'en Schu, les coses ja no són iguals. La presència de l'heptacampió era un gran reclam, i a més, interpretava el seu paper a la perfecció. En canvi, el pilots actuals (tots) no tenen cap problema en fer el pena per les cantonades.

Finalment, suposo que a més d'un lloc s'haurà comparat la situació actual a McLaren amb la viscuda fa vint anys amb el duet Senna/Prost o Prost/Senna, depèn de a qui se li pregunti. La veritat és que no he viscut tal situació en viu, però no crec que l'època daurada de McLaren a finals del 80 i els seus conflictes interns amb els pilots arribés a uns nivells de patatisme com els d'aquest any. Si Ecclestone i companyía permeten que es parli de la F1 de qualsevol manera, i aviuen aquest tipus de notícies, el que faràn és que al final la gent estarà més interessada en saber si no se qui ha dit no se què, o si tal no va anar a no se quin iot, en vers de en la competició en si. Són moltes les estrelles que han perdut l'interès del públic quan s'ha castigat a aquest amb un excés d'informació sobre les vides de les mateixes. Si les notícies que ha de generar la F1 han de relatar la historieta de dos companys d'equip que es fan perreríes l'un a l'altre, no es tardarà gaire en acabar amb l'essència de la mateixa, o al final, l'únic interès que tindrà pel gran públic serà aquest, i per tant s'hauràn d'espavilar a alimentar la F1 a base de conflictes perquè si no la gent no la mirarà, ja que no apreciarà l'esport en si.

Au doncs, a cagar

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Després d'aquesta aturada estival, no se quins progresos hauran fet els equips, encara que crec que no canviaran massa les coses... Jo també havia pensat posar els 2 Spyker primers, pero canviare la porra per evitar que m'acusin de "copión".

Q:HAM,RAI,MAS,ALO,HEI,ROS,KUB,TRU
R:RAI,HAM,ALO,MAS,HEI,KUB,FIS,KOV
FL:HAM

Respecte al teu post, sí que és cert que aquesta temporada les noticies de la F1 són purament extraesportives, no m'extranyaria veure aviat al Alonsimio i al BlackBoy surtint al tomate.

Cony, lo de la verificación de la palabra te collons...fxiunhvs

Anónimo dijo...

Com tu bé comentes, últimament la formula 1 no gira al voltant del que representa o hauria de representa, més aviat et diré que no gira ni tant sols al voltant de la vida personal dels pilots, sino que aqui (per ser al pasis on som) els mitjans de comunicació que s'encarreguen de transmetre noticies o de fer comentaris giren al voltant d'un sol personatges que és el Supercalifragilisticoespialidoso Alonso (m'ha fet gracia, que vols que hi fagi).

Sembla que l'Alonso sigui el centre de la F1, si ens hi fixem vaurem que fins i tot a les noticies (on teoricament són imparcials), una cursa pot ser aburrida o super interesant, depenent de la posició en que acabi la cursa aquest personatge. Un exemple molt clar que tú també vas fer eco en el blog és l'última cursa on la diferencia entre Hamilton i en Kimmi van ser bastant petites es va resumir com una victoria desahogada d'en Hamilton.

En referent els rifli-rafles de McLaren i Ferrari, crec que en un 80% dels campionats s'han acusat els equips de "tramposos", en ocasions amb raó i en ocasion sense raó, però jo crec que aui part de la culpa la té la FIA, que potser té algun organisme que no funciona correctament.

Anónimo dijo...

A mi els pessols no m'acaban de fer el pés, jo em jugo tres mandonguilles de que els Spykers també ocuparan la primera linea de la graella (pero començant pel final).

La meva porra és la seguent:

Q: MAS,HAM,RAI,ALO,KUB,HEI,ROS,KOV.
R: MAS,RAI,HAM,ALO,HEI,KUB,FIS,ROS.

FL: RAI.

Joan dijo...

QUALY: MAS, HAM, RAI, ALO, HEI, KUB, ROS, TRU

R:MAS,RAI,HAM,ALO,HEI,KUB,ROS,TRU

FL:MAS