3/8/07

2007 GP Hungria: Porra

Bueno, lu de sempre

RESULTATS DESPRÉS DEL GP

1. JOP - 4100
2. CRS - 3000
3. IVA - 3000
4. JON - 2700
5. ROC - 400

27 comentarios:

Anónimo dijo...

Ostres! Ningú ha fet la porra? Espero que hagis rebut el meu sms... he sortit de casa sense pensar en el GP d'Hungria ni que al món fos!!!

De totes maneres, la jugadeta final de l'Alonsimio m'ha semblat bastant: brut,brut,brut i mort de gana, mort de gaaaaaana...

El 6q d'Andorra dijo...

a veure qui te collons de defensar al ... burro aquest ara. Com no pot amb ell a la pista, fes-lo fora.

Per mi :

1 - HAM
2 - RAI
3 - HEI

( Alonso abandona ).

Anónimo dijo...

Esperem que no vagin tots dos fora a la primera corba...

Joan dijo...

Tots heu enviat la porra per sms, menus jo, que no l'he feta, con un par de güebos. Mira, diguem tiquis miquis però m'ha fet mandra... tot el putu matí m'he estat cagant amb Orange i la puta mare que els va parir, no funcionaba el intenné

Bé, després d'aquest GP el que és definitiu és que l'Alonsimio és l'Alain Prost del segle 21, a més de fer coses poc netes que en el passat va criticar en d'altres pilots (aquí hi ha lu de l'aigua que no beuràs o els cagallons que no et menjaràs, no recordo ben bé com va), si no que a més des dels seus inicis ja utilitza als medis de comunicació per deixar-se com li convingui.

Per la cara que feia el del Cola Cao jo crec que demà, l'Alonso, a la primera curva, se n'anirà a toma pel cul. M'hi jugo un pèsol, tres llenties i dos cigrons a que en Hamilton fot una apurada de frenada del copón a la primera curva i l'altre, com a mínim, se surt de pista i perd 7 posicions.

Joan dijo...

Per cert, si no recordo malament, l'any passat a un heptacampió del mon a l'atzar el van sancionar a Montecarlo per suposadament, impedir de forma deliberada que els demés pilots fessin al seva volta rápida al final de la sessió d'entrenaments.... potser és que veig més similituds del compte, però... avui l'Alonso ha impedit que altres piots fessin la seva volta rápida al final de la sessió no? I a més de forma bastant més evident que la que va tenir en Schu

Anónimo dijo...

Si ens hi parem a pensar, deu n'hi do el material que ja hi ha per fer un d'aquells videos que tans els agradava de fer sobre en Schumi (el campió del món més trampos de la historia). Com que el record de 7 títols no el superarà, potser vol fer-se amb el de "més trampos"

Anónimo dijo...

Ostres!!! No he pogut veure res i a més no m'enrecordat de posar a gravar el video. Com no crec que les noticies expliquin gaire cosa, feu-me cinc centims del que ha passat, plis!!

O sino digue-me si s'ha li ha d'empalar pel cul com en holocausoto canibal?!

Anónimo dijo...

esto ya es de mariconas. vaya mierda de fia. NEGRO DE MIERDA, DESEO QUE TENGAS UN PORRAZO CON EL COCHE MAÑANA, JUSTO DESPUES DE LA VUELTA EN LA QUE ALONSO HAYA HEXO SU PARADA EN BOX Y Q SALGA EL SAFETY CAR. Q TE QUEDES COJO NEGRO DE MIERDA, QUE UNA RUEDA SALGA DISPARADA HACIA LA CABEZA DE RON DENNIS Y LE INDIÑE ENTRE LAS CEJAS Y QUE EL PUTO NEGRO SE QUEDE COJO PA TOA SU PUTA VIDA

Joan dijo...

Quina habilitat en l'escriptura... és el Jimmi Hendrix del teclat!

En fi, Spideralonso Spideralonso, corre por la hierba como un spideralonso... Déu n'hi do les excursionetes que ha fet avui

Anónimo dijo...

de puta madre, por fin os retrarais antiespañolistas de mierda. viva Alonso, muera la puta fia,los putos ingleses y lo putos ......

Anónimo dijo...

Je... a T5 parlaven de molta remontada i molta merda, però que s'en recordaven que les 2 primeres voltes de la cursa les ha fet de puta pena!!!

Joan dijo...

La veritat és que en fi, ha recuperat posicions... però més n'hauría recuperat si no n'hagués perdut chorrocientasmil només d'engegar el cotxe.

D'altra banda a per tot deien que la victoria d'en Hamilton era un regalo... en fi, no se si han vist la mateixa cursa que jo pero en Räikkönen lu més lluny que ha estat és prop de 5 segons, i l'stint final anaven enganxats i l'ha aconseguit mantenir a ralla...

Anónimo dijo...

Jo el que no entenc és com a tot arreu diuen que McLaren esta que trina amb en Hamilton perque és el que no va complir la seva paraula.

No se... pel que jo vaig veure, si hi ha algu amb qui han d'estar emprenyats és amb l'Alonsete i les seves rabietes de diva.

Anónimo dijo...

Bones,

Estic d'acord amb el que ha apuntat l'Escurso, l'any passat van sancionar el Xumi per "obstaculitzar" a l'alonso a Mònaco, també recordo ( no exactament ) alguna polèmica d'obstaculitzar una volta ràpida per que el cotxe del devant ( a 2 km ) em molestava la vista. Totes aqueste xorrades son lleis no escrites i que finsa ara han afavorit a la Fabada Asturiada. Pero la diva ( con diu en Job ) te la pell fina. Si es preocupes de corre i fer la seva carrera segur que estaria a l'alçada del Hamilton.

Per cert, vaig encertar el podi. Per on paso a buscar el Sugus que m'ha tocat ?

a10.
6q.

Joan dijo...

Jejejejeje De moment els sugus encara ens han d'arribar, ja se sap, a l'Agost "tothom" fa vacances

Anónimo dijo...

El que haya estudiado historia lo sabe. Los ingleses se caracterizan por haber sido a lo largo de ella,asesinos (no dejaron una tribu viva en norteamérica)piratas (multitud de saqueos a galeones españoles alentados por la puta de la reina inglesa) y ladrones (África del sur,la India y luego Egipto son buena prueba de ello). No obstante, Alonso como siempre han hecho los españoles le ampliará el agujero del culete al negrito para que nunca sufra de estreñimiento.

Anónimo dijo...

Celui qui a étudié une histoire le sait. Les Anglais sont caractérisés pour avoir été le long d'elle, les assassins (, ils n'ont pas laissé de tribu vivante dans norteamérica) les pirates (une multitude de sacs aux galions espagnols encouragés par la pute de la reine anglaise) et les voleurs (l'Afrique du Sud, l'Inde et tout de suite l'Égypte ils(elles) sont bonne preuve de cela). Cependant, Alonso comme ils ont toujours fait les Espagnols agrandira le trou du culete au negrito pour qu'il(elle) ne souffre jamais d'une constipation.

Anónimo dijo...

Derjenige, der Geschichte studiert hat, weiß(kennt) es. Die englischen Männer werden charakterisiert, um entlang ihr (es), Meuchelmörder gewesen zu sein (dort ließ(verließ) lebendig (lebhaft) Stamm in norteamérica) Piraten (Vielheit von Plünderungen zu spanischen durch die Hure der englischen Königin ermutigten Galeonen) und Diebe (Südafrika, Indien und dann Ägypten nicht sie sind ein guter Test (Beweis) seiner). Dennoch, Alonso seitdem (als, wie) immer haben sie das Spanisch es (er gemacht, sie) wird das Loch des culete zum negrito ausbreiten, damit es (er, sie) nie unter Verstopfung leidet.

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Joan dijo...

ui, perdó, bé el que comentava el comentari en alemany que he borrat per accident és que l'Alonsimio sortía del txiringuito de Renault abans de la cursa... suposo que insinuaba que l'any que ve potser torna a renault?

Joan dijo...

Ah! Per cert... potser els anglesos si que han fet tot el que menciones, però bé, els espanyols no es queden curts no? Quan teníen aspiracions internacionals pelaven indius buscant or a terres sud americanes, i quan les ambicions internacionals van desaparèixar, van començar a tocar els pebrots al personal del territori proper. En fi, no hi ha cap nació que estigui lliure d'aberracions històriques, i d'altra banda, no se que té a veure això amb la F1

Anónimo dijo...

Bé, qui estigui lliure de culpa imperialista que tiri la primera pedra... Anglesos, francesos, espanyols i fins i tot catalans en devem al nostre passat, i tots hem tallat el bacallà a terres que no ens pertocaven en algun moment o altre de la historia. Recordar ara errors comesos per els anglesos sense fer el mateix amb individus com Hernan Cortés o, sense anar tant lluny, Francisco Franco (Que ara que hi penso... quans dictadors feixisties dius que ha tingut aquest país d'incivilitzats d'on és fill Ron Dennis?).

En fi, que sempre m'en acabo anant per les branques. Blanc, negre o marró, un cabró és un cabró, i assassins i desgracitats n'hi ha a tots els paisos.

Ah si! I si aquest espècie de cremor que t'impulsa a escriure en alemany és per algun tipus de greuge nacionalista-comparatiu (el fet que en cert moment l'imperi anglès ocupés una quarta part del planeta i en canvi l'alemany és limites a una fabrica de salsitxes al mig de Tanganika) no és culpa dels que escribim i llegim aquest blog. Aquí hi sóm per parlar de F1!!!

Anónimo dijo...

¡Me siento ultrajado! Alguien más racista, fascista y retrogrado que yo ... ¿Donde iremos a parar?

Anónimo dijo...

gyeeee

Anónimo dijo...

¿Es verdad? ¿Agag F1 sera pronto una realidad?

Anónimo dijo...

Uo! Quant he hagut de llegir! Els "comentaris" del cabessudo aquest filofascista que no te nom perque als seus pares els hi feia vergonya posarli un, me'ls he passat pel forro dels collons...

Parlant de F1, cada dia les retransimisons són pitjors, a TV3 són llastimoses i a T5 la darrera carrera va donar autentica llàstima veure al gordo amic del Lobato gairebé plorant al final del gran premi i dient que el hamilton s'estava guanyant el sobrenom de "el trampas". El "trampas"??? en Hamilton??? Després de veure el pit stop de tres quarts d'hora de l'alonsimio del dissabte vaig riure bastant.

I ara intenten vendre la moto de que el frenando a Renault s'hi trobava taaant i taaaant be i que potser hi torna, perque a McLaren no se l'estimen. No recorden que temps enrera es queixava tant de que "no me ayudan, en Renault no me quieren..." i que al final la relació amb en Briattore era gairebé nul·la?

Jo si fos en Dennis ho tindria clar, si l'asturià comença amb tonteries de que no sap si vol continuar a McLaren, que el foti fora i torni a Renault o vagi a BMW o Toyota o al AgagRacingTeam powered by SEAT. Serà molt bon pilot, 2 campionats no es guanyen per casualitat, però fora de la pista amb els seus comentaris demostra que és bastant imbècil i prepotent.

A McLaren hi ha un superpilot i es diu Lewis Hamilton.

Un altre dia continuo.

Anónimo dijo...

Uooh! Veig que has tornat de vacances amb les piler renovades!